Gode barberingstips til mænd

Her er tips til en god barbering:

Varme hår!
Det bliver anbefalet at barbere sig efter at have taget et varmt brusebad. Da bliver hårene blødere og nemmere at skære over. Har du ikke tid til et brusebad, kan du lægge et varmt, vådt håndklæde på ansigtet i et minut før barbering.

Gode barberprodukter
Brug barberskum som indeholder plejende ingredienser, som aloe vera og E-vitamin. Et fyldigt skum hjælper barberskraberen med at glide lettere, løfter skægstråene, og mindsker risikoen for at skære sig. Vælg en barberskraber med skarpe blade.

Korte tag med hårenes vokseretning
Skyl barberskraberen i varmt vand før du barberer dig. Barber dig med hårene, i korte tag. Da undgår du røde prikker og irritation. Barberer du mod hårets vokseretning, kan du få indgroede hår. Undgå at presse barberskraberen hårdt mod huden. Når du har barberet alt skummet væk, føler du efter med hånden hvor du ikke har barberet godt nok. Det er ofte ved bakkenbarter, på hagespidsen og under næsen man sjusker mest.

Koldt vand
Skyl ansigtet med koldt vand for at lukke porerne, og tør dig med et blødt håndklæde. Til sidst bør du skylle barberskraberen i iskoldt vand. Bakterier trives ikke ved lave temperaturer.

Fugtighed
Efter barberingen bør du tilføre fugtighed. Barbering slider på huden, og udtørrer den. Brug en creme som lindrer og beroliger huden.

Køb gode barber og hudplejeprodukter i webshoppen