text.skipToContent text.skipToNavigation
Comfort Control Top strømpebukser - med lycra for behagelig hold-ind-effekt. 20 denier crepegarn. Lycra rundt om hofte, bagdel og mave for hold-ind-effekt. Sidder perfekt uden at glide ned.

Comfort Control Top - med Lycra-top for optimal tryghed og komfort.

 Vælg din farve:

Vælg din størrelse:

Behagelig hold-ind

 

Er dette verdens bedste strømpebuks?

Der lanceres stadig nye strømpebukser på markedet, men kvalitetsbevidste kvinder hævder at ingen foreløbig slår Comfort Control Top på tryghed og komfort.

Comfort Control Top er strikket i tyndt crepegarn i 20 denier. Men hemmeligheden er at der er brugt Lycra rundt om bagdel, hofte og mave. Dette giver en tynd og behagelig strømpebuks med perfekt hold og komfort, der du behøver det mest.

Perfekt støtte til bagdel og mave

Solid og elastisk lycra på bagdelen og hoftepartiet giver en rigtig god hold-ind-effekt. Samtidig sørger den for at strømpebuksen sidder godt uden at glide ned og uden at lage folder. Mange sætter også pris på at det solide lycra-parti sørger for at trussekanten altid er usynlig.

Sådan bestiller du Comfort Control Top og får en perfekt pasform

For en perfekt pasform brug din buksestørrelse og højde i tabellen til venstre til at finde frem til om du er en A, B eller C.

Comfort Control Top findes ikke i butikker og kan kun bestilles hos os. Vi sælger Control Top i et abonnement hvor du får nye strømpebukser tilsendt i posten i god tid før de gamle er udslidte. Abonnementet er uforpligtende og kan nemt opsiges eller tilpasses dine behov.

Før du bliver abonnent, vil vi sende dig en gratis og uforpligtende startpakke. Vi vil nemlig være sikre på at alle vores abonnenter er 100% tilfredse med produktet.

Ja tak, send mig en gratis startpakke med 2 par Comfort Control Top strømpebukser. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv 2 par Comfort Control Top strømpebukser og betal kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du modtog din startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent får du 5 stk Comfort Control Top strømpebukser hver 4. måned. Pris pr. strømpebuks er kr 42,-. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 239,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.