text.skipToContent text.skipToNavigation

Northborn

Northborn er en bæredygtig kollektion af sømløst, behageligt og silkeblødt undertøj i bambus. Med et fint udvalg af undertøj til damer og boxershorts til ”rigtige” mænd er vi sikre på at du finder det perfekte undertøj med perfekt pasform i vores webshop. Bestil nemt dit bambusundertøj på nettet i dag og glæd dig til lidt hverdagsluksus lige hjem i postkassen!

Bæredygtig bambus

Northborn-undertøj er lavet af bambusviscose, et miljøvenligt materiale sammenlignet med bomuld. Bambus vokser ekstremt hurtigt, på lidt plads og med minimalt vandforbrug. På grund af en unik bakterieflora i bambusbarken kræves der heller ingen brug af sprøjtemidler. Silkebløde fibre spindes af bambus, perfekt til produktion af kropsnært og behageligt tøj såsom undertøj. I tillæg kan bambus virke lugthæmmende og holder 60% bedre på fugtighed end bomuld. Ideelle egenskaber til hverdag, træning og fest. Northborn-undertøj er desuden Oeko-Tex® 100 certificeret - garanteret fri for allergi- og kræftfremkaldende farvestoffer!

Boxerhorts i bambus

Med boxershorts fra Northborn får du komfort og design i et og samme produkt. Med perfekt pasform og gode tekniske egenskaber vil vi påstå at med Northborn har du boxershorts til enhver anledning!

Dameundertøj i bambus

Om du foretrækker stringtrusse, bikini eller hipstertrusse har vi det perfekte undertøj til dig! Fælles for alle tre modeller er et stilrent design i flotte farver og med silkeblødt touch. Med Northborn-trusser i bambus får du blødt og behageligt undertøj som holder sig vask efter vask!

Læs mere
4 Produkter fundet
Northborn boxershorts
Northborn boxershorts
Med Norhtborn boxershorts får du en blød og behagelig boxershorts med bambus som holder sig stabil vask efter vask.
Northborn string
Northborn string

Stringtrusser passer perfekt hvad enten du har tætsiddende bukser eller nederdel på og vil undgå trussekanter. Med vores stringtrusse får du en utrolig behagelig trusse med naturligt åndende og fugttransporterende egenskaber.

Northborn bikini
Northborn bikini
Vores velsiddende bikinitrusser passer lige godt under sommerkjolen som på vandretur. Sidder pænt og behageligt over bagdelen og holder faconen hele dagen!
Northborn hipster
Northborn hipster
Feminin og sporty, smidig og behagelig. Hipstertrussen er lige perfekt under højtflyvende skørtekanter á la Marilyn Monroe, som under træningsbukserne!