text.skipToContent text.skipToNavigation

Vitamintilskud

"Du er hvad du spiser", hører man ofte. Og, det er ikke langt fra sandheden! Hvad du spiser og hvor meget du rører dig vil direkte påvirke dig og din krop. Meget færdigmad kan være bearbejdet eller overtilberedt og dermed mangle vigtige næringsstoffer.
Næringsfattig kost og for lidt motion vil føre til en krop i ubalance. Kroppen producerer ikke alle livsvigtige næringsstoffer selv, og er helt afhængig af at få tilførsel af essentielle vitaminer og mineraler gennem kosten, eller tilskud, for at kunne fungere normalt.

Vitaminer og mineraler

Vitaminer deles ind i to hovedgrupper: vandopløselige og fedtopløselige. Vandopløselige vitaminer som vitamin B og C optages let i kroppen, men lagres ikke. Mens fedtopløselige vitaminer som A, D, K og E lagres i kroppen og bruges ved behov. Vitaminer finder du i planter og dyr, mens mineraler er uorganiske og findes i jord og vand såsom jern, magnesium og calcium. Sund og varieret kost med magre mejeri- og kødprodukter, fisk, grove kornsorter og meget frugt og grønt dækker stort set dit næringsbehov. Men, det er ikke altid let at følge selv de bedste råd.

Kosttilskud og vitaminer

Din krop behøver vitaminer og mineraler for at overleve. Vigtige næringsstoffer behøves for at opretholde kroppens normale funktioner og god helse. Følger du myndighedernes kostråd vil du få dækket dit daglig behov for vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Men, i en travl hverdag eller ved visse faser i livet kan tilskud være fornuftigt for at sikre god og rigtig næringstilførsel. Det kan være tilskud af enkelte mineraler, vitaminer eller fedtsyrer til en ellers almindelig kost for at opretholde kroppens normale funktioner.

Vi har et bredt udvalg af kosttilskud produceret efter høje kvalitetskrav som indeholder vigtige næringsstoffer og helsefremmende urte-, plante- og bærekstrakter. Håber du finder noget til dig og din livsstil!

Det er vigtigt at have en alsidig og balanceret kost og en sund livsstil.

Læs mere
8 Produkter fundet
C plus
C plus

C vitamin - en vigtig antioxidant. Syreneutrale depottabletter som virker længe.

M plus
M plus

M plus - til aktive mænd. Urter, vitaminer og mineraler i en sammensætning som virker hurtigt.

BLUE Blåbærekstrakt
BLUE Blåbærekstrakt
Ren blåbærekstrakt - fremstillet af blåbær fra skandinaviske skove.
Multi V+M
Multi V+M

20 vitaminer og mineraler som kroppen har brug for. Nu med 53mg Panax ginsengekstrakt!

Newomega
Newomega

Ren højkoncentreret Omega-3 fiskeolie med vitamin D og E.

Zinkoral
Zinkoral

Zinkoral® - Giver dig langvarig frisk ånde på 3 minutter. Dokumenteret af norske forskere.

K2 max
K2 max
Prøv vitamin K2 – et af de vigtigste vitaminer du kan tage for at vedligeholde din knoglestruktur!
SOMN
SOMN

Nyhed – nyt kosttilskud mod søvnbesvær. Med ekstrakter af Pomerans, Humle, Lavendel og Lind bidrager SOMN til en normal og god søvn.