text.skipToContent text.skipToNavigation

Sexliv

Nedsat sexlyst

Både mænd og kvinder kan opleve nedsat sexlyst. Seksualitet er defineret som en integreret del af mennesket og årsagerne til nedsat sexlyst kan være mange og er ofte sammensatte. Både personlige, sociale og psykologiske faktorer vil kunne påvirke sexlysten negativt. En hverdag præget af meget stress, konflikter med partner, om du ammer eller er gravid, hektisk småbørnsliv, søvnmangel kan give udslag i forskellige seksuelle problemer.

Hvordan øges sexlysten

Om du oplever meget stress eller store omvæltninger i dit liv kan dette påvirke din sexlyst over kortere eller længere perioder. Manglende energi og overskud kan være kilde til nedsat sexlyst. Derfor er nok søvn, næringsrig mad og motion vigtigt for at have en krop i balance. En harmonisk krop vil give en følelse af vitalitet og overskud som er vigtig for sexlysten.

Kosttilskud og sexlyst

Tilskud af vigtige mineraler og vitaminer kan bidrage til at give dig mere energi og overskud i hverdagen. Hvis du ikke får nok eller rigtig næring gennem kosten er kosttilskud et naturligt og godt alternativ.

Prøv Panax ginseng, energi i flydende form. Bland det i morgenkaffen, eller drik det med varmt vand og honning, og start dagen på bedst mulig måde!

Mænd og sexlyst

Hos mænd styres sexlyst også af mængden af testosteron man har i kroppen. For lidt motion og dårlig kost i tillæg til overgangsalder kan føre til lavere produktion af naturligt testosteron i kroppen. Zink bidrager til at opretholde normale testosteronniveauer i blodet. M plus er udviklet specielt til mænd. Med blandt andet zink, ginseng, rosenrod og vitamin E, er én kapsel om dagen en naturlig kilde til øget vitalitet og overskud.

Det er vigtigt at have en alsidig og balanceret kost og en sund livsstil.

Læs mere
2 Produkter fundet
M plus
M plus

M plus - til aktive mænd. Urter, vitaminer og mineraler i en sammensætning som virker hurtigt.

Panax ginseng
Panax ginseng

Mere energi og vitalitet med flydende Panax ginseng ekstrakt fra Syd Korea.