text.skipToContent text.skipToNavigation
Newomega KRILL (60 kapsler)

Ny højkoncentreret krillolie: Næste generation Omega-3

√ GODT FOR HJERTET
Hjertet er den vigtigste muskel i din krop. Fedtsyrerne EPA og DHA bidrager til at hjertet fungerer normalt og den gode effekt opnås ved et indtag på mindst 250 mg EPA og DHA.

√ GODT FOR LEVEREN
Kolin i krillolien bidrager til en normal leverfunktion. Kolin bidrager til en normal fedtomsætning.

 

MILJØVENLIG FANGSTMETODE
SuperbaBoost™ er 100% sporbar til den eksakte position hvor krillen blev fanget (bekræftet med GPS). Og er det første krillprodukt som er certificeret som bæredygtigt af MSC.

Ny højkoncentreret krillolie giver dig kolin og op mod 121% bedre udnyttelse af Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA sammenlignet med fiskeolie.*1

 

Forskere i Aker BioMarine har formået at udvikle en banebrydende teknologi for at kunne fremstille et helt unikt Omega-3 produkt. En ny højkoncentreret krillolie som giver dig kolin. Og op mod 121% bedre udnyttelse af Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA sammenlignet med almindelig fiskeolie. Den patenterede metode fjerner problemet med lugt, smag, bøvsning og sikrer en mere effektivt optagelse i kroppen.

Hvad er krill?

Krill er små krebsdyr som lever i store stimer i Antarktis. De kan blive op til 6 cm i længde og vejer ca. 2 gram. Krill er en af verdens største biomasser og der fanges årligt ca. 200.000 ton som er mellem 1 - 1,5% af det som spises af dyr som lever af krill. Aker BioMarine har udviklet en miljøvenlig fangstmåde og er certificeret af MSC (The Marine Stewardship Council).

Hvad er kolin?

Kolin findes naturligt i krillolien og er et livsnødvendigt næringsstof du måske ikke har hørt om. Det bidrager bl.a. til en normal fedtomsætning samt normal leverfunktion.

Hvad er forskellen på krilloje og fiskeolje?

Krillolie er en ren naturlig kilde til kolin og Omega-3 fedtsyrer i fosfolipid (vandopløselig) form. Dette gør dem mere genkendelige for kroppen så de livsvigtige fedtsyrer EPA og DHA leveres effektivt til bl.a. hjertet. Men i krillolie findes også astaxantin. Astaxantin er en naturlig antioxidant i olien som også giver krillolien den karakteristiske røde farve.

Fiskeolie har Omega-3 i form af triglycerider og etylestere (ikke vandopløselige) og udnyttes derfor ikke lige så effektivt. Fiskeolie må tilsættes antioxidanter for at hindre harskning.

Kun 2 kapsler pr dag er nok – og de er lette at synke!

Bestil en æske Newomega KRILL med SuperbaBoost™ i dag - så får du den lige hjem i postkassen i løbet af kort tid.

*1 Ramprash et al. Lipids Health Dis. 2013, 12, 178

Bæredygtig fangst

Krill fiskeriet i Antarktis styres af en international kommision (Commission of the Conservation of Antarctic Marine Living Resources). CCAMLR tager hensyn til hele økosystemet når de sætter kvoter som kan fiskes. Kvoten er sat til 1% av biomassen - men under 0,5% fanges årligt. Aker Biomarine har et mangeårigt samarbejde med WWF og er certificeret af MSC – Marine Stewardship Council.

- Studie: A Look Below the Surface - Antarctic Krill Sustainability. By Stephen Nicol, PhD
- SUSTAINABILITY, A HOLISTIC APPROACH – GOING BEYOND THE EXPECTED

Ja tak, send mig en gratis startpakke med 1 æske Newomega KRILL (60 kapsler). Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 1. 1

  Få tilsendt en gratis æske Newomega KRILL med 60 kapsler som startpakke og betal kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter at du modtog din startpakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 2 bokse Newomega KRILL hveranden måned. Pris pr. æske: kr 199,-. Kun kr 27,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 425,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.