text.skipToContent text.skipToNavigation
EFI GLME – godt for leddene

EFI GLME har Biolanes logo på pakningen. Biolane er det oprindelige ekstrakt fra Grønlæbet Musling uden nogen andre tilsætninger. Produceret under strenge kvalitetskrav i New Zealand.

Tryg at bruge

Biolane kan bruges over lang tid, men skal ikke indtages hvis du har urinsyregigt eller er skaldyrsallergiker. Behandles du med blodfortyndende medicin skal du informere din læge for kontrol af medicineringen.

Indhold pr. anbefalet daglig dosis

1-3 kapsler: 350-1050mg frysetørret ekstrakt af grønlæbet musling. 20-60mg C vitamin.

Muslingekstrakt Original fra New Zealand
  -  nu med Vitamin C

Dette er IKKE en olieekstrakt, men et helt naturligt produkt fremstillet under streng kvalitetskontrol på New Zealand. Biolane leveres i kapsler som indeholder et pulver af frysetørret muslingekstrakt tilsat vitamin C. Vitamin C bidrager til normal collagendannelse, som har betydning for bruskens og knoglens normale funktion.

Biolane Ekstraktet

Fordelen med Biolane ekstraktet er at ALLE muslingens vigtige bestanddele bliver bevaret. Dette kræver en møjsommelig og præcis produktion - hvor ekstrakten fremstilles af muslingens flydende væv som derefter frysetørres og finmales til et pulver. Og der er kun et firma som behersker den unikke fremstillingsmetode: Vitaco Health Ltd.

BIOLANE - hold øje med efterligninger

Der findes flere efterligninger af Biolane GLME. Nogen er baseret på malet, kogt og frossen musling og kan se ud som originalen. Andre er bare olieekstrakter med de samme Omega 3 fedtsyrer som findes i tran og fiskeoliekapsler.

Den originale Biolane ekstrakt får du kun hos os, og vi har et praktisk abonnement som sikrer at du får leverancer lige hjem i postkassen.

Bestil i dag – så får du dine 2 æsker i løbet af kort tid!

PS: Hvorfor 2 æsker med totalt 180 kapsler som startpakke? Jo – dette er et naturligt produkt og du bør bruge det i en vis periode for kunne at mærke virkningen, som sker gradvis!

Indholdsdeklaration

Ingredienser:
Ekstrakt af grønlæbet musling (newzealandsk grønskalsmusling (Perna canaliculus)), vegetabilsk kapsel (HPMC), vitamin (L-ascorbinsyre), maltodekstrin, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid, mikrokrystallinsk cellulose).

GLME - Biolane® grønlæbet muslingeekstrakt fra New Zealand
Kosttilskud - 90 kapsler

Fremstillet efter en beskyttet metode af Vitaco Health New Zealand (tidl. Mc Farlane Laboratories), producent af muslingeekstrakt i mere end 30 år.

Anbefalet daglig dosis (voksne samt børn fra 11 år og derover):
1-3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Kapslerne sluges hele med et glas vand. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.

Indhold pr. anbefalet daglig dosis (1-3 kapsler):
350 - 1050 mg frysetørret ekstrakt af grønlæbet musling som svarer til 6,4 – 19,1 g grønlæbet musling. 20 - 60 mg C-vitamin (25%-75% af dagligt referanceindtag).

Kosttilskud må ikke træde i stedet for en daglig varieret kost.

Opbevares:
Uden for små børns rækkevidde, tørt og i stuetemperatur.

Et kvalitetsprodukt fra EFI med original Biolane® ekstrakt fra Vitaco Health Ltd., Auckland, New Zealand.

Distribueres af EFI AB Sågverksgatan 15, 652 21 Karlstad.

Allergi

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Produktet anbefales ikke til personer som er overfølsomme overfor skaldyr.

Ja tak, send mig 2 måneders GRATIS forbrug med ekstrakt af Grønlæbet Musling fra New Zealand. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Prøv Biolane Grønlæbet muslingekstrakt i 2 måneder - GRATIS! Du betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til at et bestemt antal køb ved at benytte dig af dette tilbud, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte  med at abonnere giver du os bare besked indenfor 4 uger efter du har modtaget startpakken. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 2 æsker à 90 kapsler (2 mnd. forbrug) hveranden måned. Du kan når som helst stoppe forsendelserne. En æske med 1 måneds forbrug koster kun kr 213,-. kr 29,- i porto kommer i tillæg pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 455,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14-30 dages betalingsfrist følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.