text.skipToContent text.skipToNavigation
Pearl Body Serum - Q10 microperler, E-vitamin, Olivenolje, Parabenfri

Pearl Body Serum passer perfekt i vores nordiske klima og har mange brugsområder. Den har en behagelig duft og trækker hurtigt ind i huden.

Ny teknologi:
Q10 microperler

I de fleste cremer er alle ingredienserne ofte blandet sammen.

Pearl Body Serum indeholder Q10 som er indkapslet i små perler.

Fordi Q10 er et følsomt stof er det en stor fordel at det ikke blandes direkte sammen med de andre ingredienser. Perlerne knuses let når cremen påføres så de kan virke direkte på huden. Og du vil hurtigt kunne mærke en forskel!

Cremen er fri for parabener og er dermatologisk testet.

Eksklusiv bodylotion

Pearl Body Serum er en ny eksklusiv hudcreme som passer perfekt til vores nordiske klima. Pearl Body Serum er lavet til dig som er optaget af at passe på din hud og har unikke egenskaber som er fremkommet ved ny micropearl teknologi.

Pearl indeholder microperler med Q10 og E-vitamin som giver huden beskyttelse og ungdommelig glød.

Q10 – E-vitamin – Olivenolie

Q10 er som du sikkert ved en kraftig antioxidant som giver cellerne energi og beskytter mod for tidlig aldring. E-vitamin modvirker hudens aldring ved at bekæmpe frie radikaler.

Olivenolie har en tusindårig tradition indenfor hudpleje og har mange gode egenskaber. Den har et højt indhold af antioxidanter, trænger dybt ind i huden og tilfører et langtidsvirkende skjold af fugtighed.

Mange brugsområder - tilfredse kunder

Tilfredse kunder melder tilbage at Pearl desuden er perfekt som håndcreme og ansigtscreme. Pearl har en behagelig duft og trækker hurtigt ind i huden uden at efterlade den fedtet og klistret.

Nu kan du prøve Pearl Body Serum GRATIS. Bestil derfor i dag og så kommer din prøvetube direkte hjem i postkassen i løbet af kort tid.

Ja, tak! Send mig 1 GRATIS tube Pearl Body Serum 200 ml. Jeg betaler kun kr 39,- for porto og ekspedition.

 • Dit abonnement bliver oprettet. Venligst vent!
 1. 1

  Prøv Pearl Body Serum gratis og betal kun kr 39,- i porto og ekspedition.

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked indenfor 3 uger efter du har modtaget din første forsendelse. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 1 tube Pearl Body Serum 200 ml hver anden måned til abonnentpris kr 209,-. Kun kr 27,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 236,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.