text.skipToContent text.skipToNavigation
Wilkinson Sword barberskum (200 ml)

Mange har efterlyst at kunne abonnere på barberskum i tillæg til barberblade.

Dette er et tilbud uden stor rabat i første forsendelse. Skummet har en meget fordelagtig pris i alle forsendelser. Det er ment som en service til de af vores abonnenter på barberblade som har efterlyst skum af høj kvalitet.

Løb ikke tør for barberskum!

En perfekt barberoplevelse kræver skum af høj kvalitet. Sørg derfor for at du altid har det tilgængeligt! Nu kan du få tilsendt førsteklasses barberskum fra Wilkinson Sword regelmæssigt. Du har måske prøvet dette produkt tidligere – det følger nemlig med i nogen af vores startpakker for barberprodukter.

Stor flaske med skum - 200ml

En dåse Wilkinson Sword barberskum indeholder 200ml. Det er et klassisk og godt skum som vil vare længe.

Pakker à 6 skum

Af praktiske årsager sælges dette produkt kun i pakker à 6 stk. Ordinært forsendelsesinterval er 6 måneder. Men, på ”Min side” kan du nemt ændre dette til 12 måneder hvis det passer dig bedre.

Hvis du ikke ønsker fortsat abonnent efter første leverance, så skal du huske at stoppe det på ”Min side” – alternativt give besked til kundeservice på telefon 70 10 49 90.

Ja tak, send mig en pakke med 6 dåser Wilkinson Sword barberskum til kr 132,- (Pris pr dåse kun kr 22,-). I tillæg kommer porto kr 59,-.

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Start dit abonnement på skum i dag og få tilsendt en almindelig forsendelse med 6 stk. Wilkinson Barberskum (200ml) Pris per 6-pkn skum er kr 132,-. I tillæg kommer kr 59,- for porto og ekspedition.

 2. 2

  Du er ikke forpligtet til at modtage flere forsendelser, men du bliver abonnent på Wilkinson Sword barberskum. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked inden 2 uger efter modtagelsen af første forsendelse. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 6. Wilkinson Sword barberskum hver sjette måned. Pris pr. dåse med skum er kr 22,-. I tillæg kommer kr 59,- for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 191,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.