text.skipToContent text.skipToNavigation
Quattro Bikini - batteridrevet trimmer og barberskraber "alt i et"

Quattro Bikini - batteridrevet trimmer og barberskraber "alt i et". Få en perfekt bikinilinie!

Bonus - luksuriøs barbergel

Barbergel - bonus

Opstrammer og giver glattere hud.

Bikini barberskraber

Få en perfekt bikinilinie med denne geniale trimmer fra Wilkinson Sword. I den ene ende finder du en batteridrevet trimmer som nemt justerer bikinilinjen og fjerner uønsket hår. I den anden ende har den et fæste for Wilkinson Swords avancerede Quattro for women blade med microgitter.

Barberblade

Sikker og skånsom barbering: Bladene er udstyret med et supertyndt beskyttelsesgitter for at forhindre at du skærer dig. I tillæg finder du en stribe med hudplejende ingredienser som også giver bedre glid.

Barbergel - bonus!

En nyudviklet barbergel, som både opstrammer og giver glattere hud, modtager meget ros. Omdannes til et fyldigt skum med en dejlig duft. Gør at bladene glider lettere over huden og har i tillæg plejende egenskaber.

Ja tak, send mig en Quattro Bikini til 1/2 pris og en gratis dåse barbergel. Jeg betaler kun kr 94,-. (Portofrit tilsendt).

 • Expressudfyldning
  Skriv dit mobilnummer og tryk på «Hent»

 1. 1

  Modtag en Quattro Bikini Razor til 1/2 pris og en gratis dåse barbergel. Betal kun kr 94,-. (Portofrit tilsendt)

 2. 2
  Du er ikke forpligtet til et bestemt antal køb, men du bliver abonnent på de unikke Quattro Bikini-barberblade. Hvis du ikke vil fortsætte med at abonnere giver du os besked indenfor 2 uger efter du har modtaget din prøvepakke. Når du bliver registreret som abonnent første gang får du også tilgang til EFIs webshop, uafhængigt af om du fortsætter med at abonnere eller ikke gør det. I denne webshop kan du når som helst købe alle vores produkter til abonnementspris.

 3. 3

  Som abonnent modtager du 3 stk. 3-pakning med Quattro Bikini-blade hver fjerde måned. Pris pr. 3-pakning blade: kr 96,-. Kun kr 29,- kommer i tillæg for porto og ekspedition pr. forsendelse. Totalpris pr. forsendelse er kr 317,-.

EFI GARANTI

 • TRYGHED:
  Du kan når som helst afslutte dit abonnement og der er ingen krav til mindstekøb af nogen produkter. Evt. ændringer af dit abonnement kan gøres på MIN SIDE eller ved at kontakte Kundeservice.
 • NEM BETALING:
  Send ingen penge nu, indbetalingskort med 14 dages kredit følger med forsendelsen.
 • KVALITETSGARANTI:
  EFI garanterer at alle vore produkter holder en stabil høj kvalitet.
 • FLEKSIBILITET:
  Afhængig af dit behov kan du når som helst springe over en eller flere forsendelser - eller få en ekstra leverance.